19. lokakuuta 2012

Voi mikä onni!!!

 Onneani voisi verrata lähes Aku Ankkaan. Vaikka olisi kuinka hyvät voittomahdollisuudet niin voitto menee ohi suun. No näköjään sentään joskus hyvin harvoin on onneakin matkassa! Tellu juuri viime viikonloppuna valitteli pieniä saappaitaan. Olin ajatellut vasta keväällä ostaa uudet ja olisi tehnyt mieli kysyä eikö ne vielä loppusyksiä menisi. Vaan pitäähän sateessa kunnon kengät olla! Sattuipa sitten niin ihanasti, että Anrinkon blogista satuin huomaamaan meidän voittaneen Havaianas kumpparit! Ei ole onnella ollut sen jälkeen rajaa! Tosin lottoa on vissiin tämän potin jälkeen turha laittaa enää vetämään ;)

 Eilen se odotettu paketti Pikkujaloista sitten tuli. Vaikka Tellu ehti tutustua uusiin ihanuuksiinsa vasta illalla, pitihän ne testata.
 Tellun mielestä maailman parhaimmat kumpparit ikinä! Näillä on kuulemma loistava hypellä tänään eskarissa vesilammikoissa. Ja värikin on ihanan aurinkoinen sadesäähän.

 Samaan pakettiin tilasin meille talvikenkiäkin. Vaikka tilaaminen on helppoa lapsen jalan mittaamisen jälkeen niin silti arveluttaa meneekö nämä

 arauto rapin kengät koko talvea. Nyt ovat kyllä sopivat, mutta loppujen lopuksi sitä kasvuvaraa ei ihan mahdottomasti ole.  No, jättijalan kasvua on vaikea ennakoida ja eihän liikaakaan voi käynti- ja kasvuvaraa jättää!

  Tellu olisi tahtonut nämä Bungaardit
Valitettavasti tytön kokoa ei ollut jäljellä, joten tyytyi näihin

Tätä postausta kirjoittaessa on ehtinyt olemaan jo kaksi sähkökatkosta ja niitä ennen Pikkutäry tyhjensi paketillisen mysliä (pojan omaa Semperiä, joka on pienen pientä mujua) lattialle. On siis varmaan aika toivottaa ihanaa perjantaita ja keskittyä pojan kanssa puuhasteluun!

2 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kumpparit! :)

  Meidän pitäisi vielä hankkia ainakin talvikumpparit päiväkotiin, ehkä myös nahkaiset talvikengät. Huh, näihin talvivarusteisiin saa kyllä uppoamaan rahaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin tykätään noista hurjasti!

   Talvivarusteiden hankkiminen ei kyllä ole mitään halpaa lystiä. Tai no voi kai siitä halvallakin selvitä, mutta itse ainakin tahdon toimivaa ja laadukasta eli siis kestävää. Me tarvittaisiin varmaan talvikumpparitkin ainakin Tellulle eskariin. Pikkutäryn jättijalan kohdalla taitaa pian kenkien etsiminen riittää. Tai no saappaat on pojallakin pienet, mutta äh kun on jotenkin taas niin vaikeaa arpoa mitä kokeiltaisiin seuraavaksi sopivan mallin yhä puuttuessa.

   Poista