1. tammikuuta 2019

Vuosi 2019

Uusi vuosi on alkanut ja uudet seikkailut odottavat. Uuden alussa ei täysin aina tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Luvassa on onnen lisäksi taatusti myös surullisempia hetkiä, mutta niinhän se elämässä aina on. Elo ei ole vain vaaleanpunaisissa pilvilinnoissa leijailua.  Luottavaisina lähdemme kuitenkin rakentamaan tästä vuodesta mahtavaa vuotta 2019.
 Vuosi tuntuu pitkälle ajalle, emmekä suuria suunnitelmia ole vielä tehneet. Tänä vuonna me kuitenkin:
♥ Nautimme elämästä ja pyrimme yhä välttämään stressiä
♥ Matkustelemme niin aikuisten kuin koko perheen voimin
♥ Onni aloittaa eskarin ja Tellu jo yläasteen
♥ Rakennamme mökille nuotiopaikan sekä laiturin, mutta ennen kaikkea nautimme kesäpäivistä rakkaassa ympäristössä
♥ Vietämme aikaa luonnossa
♥ Panostamme kaikkien hyvinvointiin ja liikumme yhdessä koko perheen voimin
♥ Nautimme vuoden ihmeistä yhdessä pikkuisen kanssa
♥ Remontoimme ja sisustamme kotia
♥ Laitamme pihaa toimivammaksi ja viihtyisämmäksi
♥ Vietämme miehen kanssa 10. hääpäivää. Olisikohan jo häämatkan aika?
 Vuosi vaihtui meillä perinteisissä merkeissä kotona pelejä pelaillen, leffaa katsoen, myrskyä ihmetellen ja tietysti nakkeja, perunasalaattia sekä muita herkkuja maistellen. Raketteja emme olleet tänä vuonna hankkineet, emmekä niitä onnistuneet paukkeesta huolimatta ikkunoistakaan näkemään. Muutama suihku ja pata sekä tähtisadetikut tuntuivat riittävän lapsille. Oikeastaan pikkuinen hieman pelkäsi jo pelkkiä tuulessa nopeasti palavia tikkujakin eli hyvä näin. Ulkona olon jälkeen nostimme maljan uudelle vuodelle ja nautimme olostamme yhdessä kasassa sohvalla kunnes yksi toisensa jälkeen nukahti.
 Jos vuodenvaihdetta voi pitää enteenä koko vuoteen, on vuodesta pakko tulla onnellinen. Myrskytuuli nimittäin oli lennättänyt ulkotulen roskakatostamme päin, mutta onneksi tuli oli sammunut ennen katoksen syttymistä! Tulkoon tästä vuodesta siis onnen vuosi!

 Mitä sinä toivot tältä vuodelta?

2 kommenttia:

  1. Oho. Aika hurjaa tuon roskakatoksen kanssa. :O Hienoja suunnitelmia tälle vuodelle! Aikalailla samoista jutuista meidänkin perhe unelmoi tälle vuodelle. Matkailua ja rauhallista yhdessäoloa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultiin aluksi, että joku lapsista oli siirtänyt sammuneen ulkotulen roskakatoksen viereen, sillä muut olivat uponneet sentään vähän hankeenkin, mutta karu totuus paljastui hyvin pian. Katoksen vieressä oli vielä yksi autoista eli onnea oli paljonkin matkassa :)

      Mukavia juttuja teidänkin suunnitelmissa♥

      Poista