1. joulukuuta 2016

Tellun värityskuvat

 Tervetuloa mukaan seuraamaan blogin joulukalenteria♥ Joka päivä jouluun asti avautuu uusi luukku, joissa pääset seuraamaan meidän joulunodotusta. Tulossa on vierailevien tähtien lisäksi mm. koko perheelle sopivia askarteluideoita sekä arvontoja. Toivottavasti tästä kalenterista on teille iloa♥
  Lapsista joulukuu voi tuntua hurjan pitkälle. Se kauan odotettu jouluaatto on niin kovin lähellä, mutta silti niin kaukana! Tänäkin vuonna me puuhailemme lasten kanssa yhdessä joka päivä jouluisia asioita. Tänä vuonna stressittömän joulun merkeissä, menen kuitenkin toisinaan sieltä mistä aita on matalin.

 Aina ei jouluinen kiva puuhastelu tarvitsekaan olla mitenkään ihmeellistä. Yhden päivän puuhaksi riittää aivan hyvin esim. lukuhetki hauskan jouluisen kirjan parissa. Meille kotiutui kaikille lapsille sopiva Tonttu Toljanteri ja joulupukin salainen tehtävä-kirja, josta riittää yksi luku jokaiselle päivälle. Kuinka hauskaa päivä onkaan aloittaa tai lopettaa yhdessä nipussa!

 Jokaiselle päivälle, vaikka joulukalenterityyliin, sopisi hyvin myös esim. värityskuvat. Nykyäänhän netistä löytyy hurjasti kivoja ilmaisia värityskuvia, joten isommallekaan lapsilaumalle ei kustannukset ole hirmuiset. Taitava taas piirtää lapsille itse kuvat, jolloin saa aikaan taatusti uniikkeja taideteoksia :) Meillä Tellu on nyt koko syksyn tehnyt omia värityskuvia veljilleen ja pyysinkin häntä keksimään kalenteriin muutaman jouluisen kuvan. Eipä mennyt kymmentä minuuttiakaan, kun nämä olivat jo valmiit :)

 Kuvat ovat halutessanne siis vapaasti tulostettavissa. Mukavia hetkiä niiden parissa♥

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, meillekin taidetaan tulostaa. Stressitön joulu on hyvä idea, kunhan se ei ala stressaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Pyrkimys stressittömyyteen ei aina ole helppoa! Jännityksellä odotan kuinka tavoitteestani selviän, kun joulu on ihan ovella :D

   Poista
 2. Jee! En malta odottaa mitä kaikkea jännää luukuista paljastuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ainakin ollut hauskaa, joten toivottavasti tykkäätte :D

   Poista