1. joulukuuta 2015

Kuiskaan toiveen tähdelle

 Meillä lapset ovat viime aikoina tykästyneet kovasti Pinokkioon. Jotenkin kummasti tänään sairaalasta kotia ajellessamme mulla alkoikin soimaan päässä Tähti toiveet toteuttaa-kappale, jossa lauletaan ' Tähti tuo kun toiveen saa sen toteuttaa'.
   Siis tähti jos nyt kuulet tämän toiveen niin voisiko mitenkään Onnin tulevaisuus olla terveempi? Tänään saimme siis aika karut uutiset. Poika on toki onneksi tällä hetkellä ihan hyvävointinen sekä kasvaa ja kehittyy normaalisti. Edessä on kuitenkin 1-3 uutta leikkausta riippuen miten ensimmäinen heti ensi vuoden alussa menee. Vaihtoehtoja ei ole sillä ellei mitään tehdä, on myöhempien vakavien oireiden todennäköisyys yli 50%. Huh, on tässä sulattelemista!

  Tällaisinakin hetkinä sitä kuitenkin on onnellinen kaikesta mitä on saanut; omasta rakkaasta perheestä. On ihmeellistä kuinka meidän suloinen, pieni hymypoika jaksaa päivisin olla itse aurinko, vaikkei hänen oma olonsa niin loistelias olisikaan. Meidän pikkuinen aarre ♥ Lisäksi saahan tässä olla kiitollinen, sillä isommat lapset ovat terveitä ja Onninkin oireet ovat kuitenkin täysin hoidettavissa eikä muutaman vuoden päästä jäljellä pitäisi olla kuin muistot tästä ajasta. Näin on aikakin uskottava :)4 kommenttia:

 1. <3 <3 En tiedä tarkalleen mitä käytte läpi, mutta en voi muuta kuin toivoa teille voimia ja jaksamista <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Mä tiedän, että leikkauspäivä tulee olemaan äärettömän piinaava, mutta kaikki tämähän on vain meidän pienen parhaaksi. Hän voi nyt hyvin ja leikkaus tehdän jotta hän voisi hyvin jatkossakin :)

   Poista
 2. Saako kysyä mikä sairaus lapsella on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muistini mukaan sitä blogissa sen tarkemmin kertonut. Postaus oli ikään kuin mielen purkausta julkisesti ja niin ärsyttävää kuin se voikin olla totean valitettavasti ilkeästi vain kaiken takana olevan synnynnäisen vian, joka ei tällä hetkellä korjaamattomanakaan uhkaa henkeä millään lailla, mutta ellei mitään tehtäisiin hyvin suurella todennäköisyydellä joskus elämän aikana kyllä.

   Poista