2. syyskuuta 2015

Ei mennyt putkeen

 Miten kummassa noita otsikoita on aina niin vaikea keksiä? Nyt ei sentään ole luvassa mitään pohdintaa luovuudesta tai sen puutteesta eikä mistään muustakaan. Tämä postaus on täynnä purkautumista, jolle jo huomenna voin toivottavasti nauraa :)

 Tiedätte varmasti ne päivät jolloin mikään ei mene putkeen? Päivät jolloin lapset heräävät kiukkuisina liian aikaisin, mikään aamupala tai muukaan päivän ateria ei kelpaa ja mikään tekeminen ei kiinnosta eikä tekemättä mitäänkään voi olla. Päivät jolloin omissa puuhissa kaikki menee pieleen ja päivät jotka vain on luotu epäonnistumaan? Tänään meillä taisi olla sellainen päivä.

 Päivä alkoi liian aikaisin aamuyöstä Onnin oireiden paluulla ja poika on ollut kovin kiukkuinen ja syliin hakeutuva koko päivän. Tellua kiukutti, kun aamun herättäjä ei ollutkaan äiti vaan Pikkutäry ja viimeksi mainitulla meni kuppi nurin (kirjaimellisesti) ja lempipaita heti aamusta pesuun. Voi kiukku! Ruokaa oli hankala tehdä yhdellä kädellä ja kun siitä yritin nopeasti selvitä (tonnikalamakaronilaatikko uuniin) ei se kelvannutkaan lapsille. Onni tosin salaa ehti ruokaa laittaessani napsimaan raakaa pilkottua sipulia ja tietäähän siinä miten käy. Hyvästi yöunet! Bensa loppui kesken kauppareissun (kiitos rakas mieheni tästäkin) ja illalla pitkään nuhassa ollut Tellu valitteli kurkku- ja korvakipua. Huoh!
 Nyt talossa sentään vallitsee hiljaisuus! Isommat tappelivat vielä omassa huoneessakin kumman vuoro valita iltasatukirja. Pienin ei tahtonut vaatteita pois eikä etenkään sänkyyn nukkumaan. Valitsin iltasatukirjan ihan itse (siitäs saivat) ja tein Onnin sängystä lähinnä tuolin. Nyt siis oletan pääseväni nauttimaan rentouttavista löylyistä ja herkullisesta iltapalasta. Kannatti ostaa mansikoita sillä nyt sitä herkkua tarvitaan! Toisaalta varaudun kyllä tämän rentoutumisenikin menevän pieleen, mutta voihan niitä mansikoita syödä huutava poika sylissäkin ja hyvällä tuurilla mansikalla saa hetken hiljaisuuden yön pimeyteen.

 Huomenna on taas toivottavasti parempi päivä ja huominen on jo ihan kohta! Leppoisaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti