2. elokuuta 2015

Pikkutäryn formula-auto

 Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, Pikkutäry alkoi eilen rakentamaan siivousta vuosia odottaneen liiterin tavaroista formula-autoa. Poika ihan itse suunnitteli ja suurimmaksi osaksi toteutti auton. Tai ei tämä kuulemma vielä ihan valmis ole, mutta yritin napsia muutaman kuvan innokkaiden poikien hääriessä ympärillä. Pikkutäryä autettiin lähinnä vain tekemällä sahaukseen kunnon aloitus ja leikkaamalla moottorisahalla pojan ohjeiden mukaan pölkystä ratti. Tässä on renkaita sekä tuunausta odottava formula!
 
 Aina ei kaikki ajatukset toimi, mutta saahan naulat hassuista kohdista poiskin. Formulan taka-akselin luona on Pikkutäryn rakentama renkaanvaihtokone.
  Ratti tietysti pyörii ihan oikeastikin! Saranasta tuli kaasupoljin sillä ratista ohjattava auto ei kuulemma ole auto. Polkimella se vauhti pitää säätää!
 Takaa löytyy tottahan toki saranasta tehty pieni pakoputkikin! Pienin on ollut innokkaasti auttamassa veljeään. Aivan kohta 2 vuotta täyttävän pojan päällä olevat vaatteet olivat muuten Pikkutäryllä käytössä 1-vuotiaana. Pieni on siis mies, mutta ilo on suuri :)

Mitäs pidätte? Uskaltaisitteko formulan kyytiin?

2 kommenttia:

  1. Wau! On taidokkaasti tehty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman huterahan tuo on, mutta hyvin kuitenkin pysyi leikkiessä kasassa. Me miehen kanssa luultiin pojan tekevän vaan palikasta "auton", mutta päästiinpä yllättymään :)

      Poista