18. lokakuuta 2014

Jyrän lempikirja 1v2kk:n iässä

 Meillä lapsista nuorimmainenkin rakastaa kirjoja. Monta hyvää on löytynyt isompien jäljiltä ja jotain uuttakin on ostettu sekä saatu. Yksi lasten kestosuosikeista on kuitenkin nuorimmaisella tällä hetkellä se suosikki. Suloinen Myyrä viihdyttää useita kertoja päivässä.
Blogger ei taida myyrän lumoissa olla sillä en saa edelleenkään kuvaa oikein päin. Tätä Myyrän kevätleikit kirjaa luin todella paljon jo Pikkutärylle, välissä kummilapsille ja nyt pikkuiselle. Melko hyvin siis selviän jo katsomatta edes teksteihin! Hauskaa on ollut huomata kuinka samat jutut ovat lapsille kirjassa sitä parhainta antia. Tip, tip, tip osaa pieninkin jo sanoa pisaroiden tippuessa myyrän kuonolle ja jatkaa kysyvään äänensävyyn titä. Loppu satu tuleekin pojan omalla kielellä. Takakannen kohdalla taas pitää vilkuttaa hei heit kun tiainen lentää pois.
 
 Millaisia kirjasuosikkeja muilla taaperoilla on? Pukinkontti kaipaisi perinteistä kirjaa pienimmällekin, mutta meillä tosiaan löytyy ennestään jo vinot pinot. Vinkit hyväksi todetuista suht' uusista otetaan siis ilolla vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti