8. maaliskuuta 2014

Pikkutäry odottaa posteljoonia

 4-vuotisuhma on rantautunut meille. Pian 4 täyttävän elämä tuntuu olevan välillä erittäin vaikeaa. Mitään E:llä alkavaa ei saisi suustaan päästää ja Pikkutäry kävelee kädet maata hipoen pois aina kun hänelle sanoo jotain hänestä epämiellyttävää. Eilisestä asti meillä on annettu palautetta tyhmästä posteljoonista.

 Niin Tellu sai eilen lehden ja poika ei ikinä saa mitään. Ennen ovat Aku Ankka ja mainokset kelvanneet, mutta nyt poika tarvisi jo jotain ihan omalla nimellään tulevaa. Kävin pojan kanssa netissä katsastamassa lehtivaihtoehtoja olettaen valikoimaa olevan. Onhan tytöillekin jos jonkinlaista; Prinsessa, Barbie, Top Model jne sekä liuta erilaisia kerhoja. Lemmikkilehdetkin taitavat enemmän kiinnostaa tyttöjä kuin poikia. Etsintäni tulos oli 0 kiinnostavaa.

 Muumi lehti olisi uponnut varmasti vuosi sitten, mutta nyt ei kiinnostanut. Turtles tai Spiderman eivät ole äidin mielestä vaihtoehto. Bamse ja Nalle Puh eivät myöskään uppoa niin paljoa, että viitsisin maksaa. Autot kelpaisi kummallekin, mutta sitä ei saa kotiin asti kannettuna. Mistä siis saa tilattua poikaa miellyttävää postia?

2 kommenttia:

  1. Mä olen auliisti antanut pojalle lelukuvastot, ja nyt niitä onkin vino pino tuolla yöpöydällä. Mutta täytyy ehkä lähettää pikkumiehelle joku yllärikortti tms, pitää hänenkin postia saada. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin menee lelukuvastot yms. suoraan lasten käyttöön, mutta kun ne ei ole omia vaan pitää jakaa siskon kanssa. Ei ole helppoa olla 4-vuotias, mutta ei se postin saaminen tässäkään iässä aina hyvälle tunnu. Siis niiden laskujen osalta :)

      Poista