13. joulukuuta 2013

12. ja 13. luukku

 Lääkärireissu ja kiireinen yö veivät ajan ja voimat 12. luukun kohdalla. Tarkoituksena oli paljastaa taas yksi askerteluvinkki, joka ei paljon vaadi. Tiimarin lopettamisen jälkeen meitä lähin askartelutarvikkeita myyvä liike on reilun 30 km:n päässä. Ei ihan pikkuhätään tule lähdettyä. Onneksi kotoa löytyy materiaaleja kuten esim. ennenkin hehkuttamaani paperirullaa. Tässä eilinen askartelumme, joka onnistuu hienosti lapsiltakin.

  Tarkoitus on vielä laittaa maalia pintaan ja kaunista narua kunhan joskus niitä saadaan hankittua. Tellun on tarkoitus tehdä näitä myös isovanhemmille ja kummeille jouluyllätyksiksi.

 13. luukku sai vaikutteita Seija-myrskystä, joka vei meiltä useiksi tunneiksi sähköt sekä kadotti myös nettiyhteyden ja vaikutti matkapuhelintenkin toimintaan. Ellei puhelimessa sitten sattunut automaattinen puhelinmyyjän esto toiminto olemaan puhelun katketessa useasti myyjän esiteltyä itsensä ;)
 Mikä onkaan mukavampaa kuin illan pimeydessä, takkatulen lämmössä nauttia hiljaisuudesta ja kupillisesta kuumaa glögiä! Tämän vuoden Blossa on vielä maistamatta, mutta en voinut olla nappaamatta pulloa mukaani.

 Tunnelmallista Lucia-päivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti