25. huhtikuuta 2013

Nää on mun!

 Pikkutäry oli miehen kanssa hieman reissaamassa ja samalla kun olivat Tellulle käyneet pientä tuliaista etsimässä oli pojallekin jotain uutta ilmestynyt. Heti kotiovella ensimmäisenä raikasikin huuto: Äiti nää on mun! Kun olin saanut itseni ähinän kanssa sohvalta ylös eteiseen asti niin siellä sitä poika ylpeänä esitteli uusia kenkiään.

Joo ei epäilystäkään etteikö pieneen mieheen iskisi! Mies ei ollut kuulemma päässyt ilman näitä hienouksia H&M:ltä Pikkutäryn kanssa ulos pojan puristaessa kenkiä kainalossaan. Todellisuudessa varmasti mies vaan antaa periksi helpommin kun tylsä äiti, joka olisi varmasti ostanut vaan jalassa sirommalle näyttävät tennarit. Pääasia kai, että itse kenkien uusi omistaja loistaa kilpaa auringon kanssa :)

2 kommenttia:

  1. On ne hienot! :) Tiedän kans yhden joka haluaisi tollaiset! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä hienouksia Pikkutäry on kyllä muistanut ylpeänä esitellä kaikille mahdollisille tutuille ja tuntemattomille. Mielessäni kyllä ajattelinkin, että ei taitaisi meidän poika olla ainut joka tälläisiin ihastuisi :) Onneksi ei kuitenkaan valikoimassa ollut Martti-kenkiä tai niitä meillä ei varmaan saisi edes yöksi pois jalasta :D

      Poista