11. tammikuuta 2013

Vaihtelua aamu- ja iltapalalle

 Taidetaan joutua uuden tietokoneen ostoon. Uhmaan nyt kuitenkin vanhan kestävyyttä sillä ei tietoakaan milloin saadaan uusi hankittua. Mutta siis asiaan.... Olin todella innoissani, kun ensimmäistä kertaa luin berrypicker tuotteista ja huomasin osan niistä soveltuvan Pikkutäryllekin. Meillä ei juurikaan tavallisia muroja syödä kuin silloin tällöin. Pikkutäry ei syö käytännössä laisinkaan, koska pojalle sopivia ja mieleisiä ei ole löytynyt ja itseasiassa ei Tellukaan rakasta tavallisia maissi- tai riisimuroja vaan haluaisi niihin jotain makua. Aamu- ja iltapalalle riittää siis toisinaan haasteita etenkin kun tavallinen kaurapuuro tökkii.

 Toisinaan teen lapsille aamupalaksi illalla jääkaappiin "tuorepuuroa". Siis sekoitan maustamatonta jugurttia, kaurahiutaleita ja pakastemarjoja. Koen kuitenkin, että sitä on hankala ottaa reissuun mukaan. Meidän kyläkaupasta tai lähimmistä kaupoistakaan on turha haaveilla berrypickereitä löytävänsä, mutta nappasin reissun päällä ollessa Cittarista kokeeksi Tellulle mustikkamuroja ja Pikkutärylle soveltuvaa mustikka-kaurapöperöä.

 Tuo mustikka-kaurapöperö on tuorepuuron tapaista, mutta pakattuna annospusseihin. Pussin sisältö sekoitetaan maitoon tai jugurttiin, joten reissun päälläkin näitä varmaasti löytyy! Hyvin tuntui poikaan uppoavan, sillä en muista hetkeen pojan syöneen yhtä reippaasti aamupalaansa. Murotkin saivat Tellulta kehuja, joten täytyy varmasti jatkossakin näitä ostella ja kokeilla puolukka-versioitakin :)

Pöh, yritin lisätä kuviakin, mutta eihän se onnistu, vaikka poistin vanhoja kuviakin. Muokataan siis mahdollisesti jos joskus osaan ratkaista ongelman! Olen vissiin joskus maininnutkin etten enää ole mikään tekniikkanero, vaikka nuorena ei sellaista laitetta ollutkaan mitä en olisi hallinnut ja tietokoneellakin osasin tehdä vaikka mitä hienoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti