18. toukokuuta 2012

Vihdoin niitä ostoksia

 Muistin taas miksi en tykkää ostoksista kuvia ottaa, kun Pikkutäry yritti väkisin änkeä jokaiseen kuvaan tai näppäillä itse kameraa. Helpointa olisi esitellä vaatteet lasten päällä vaan en jaksanut alkaa etsimään koneeseen kunnon kuvankäsittelyohjelmaa. Siispä tässä vihdoin niitä meidän ostoksia kuvattuna juuri siten miten pikkumiehen kanssa kuvaus onnistuu.

 Käytiin joku aika sitten kyläilyreissulla ja pääsin samalla ihmettelemään Blingon vaatteita. Rakastan tähtiä, joten tilasin leggarit koossa 86/92, mutta vyötärö on aivan liian iso ja lahkeissakin vielä liikaa pituutta. Shortsit muistaakseni merkiltään Mc baby.
 Harvoin löydän / saan ostettua netistä käytettynä yhtään mitään miellyttävää, koska huutista en vaan jaksa selata ja oon niin jälkeenjäänyt muinaismuisto etten ole kiinnostunut Facebookista. Joskus kuitenkin potkaisee onni, sillä löysin tämän takin 35 eurolla plus postarit!! Koko on 98 ja ajattelin ensi syksyyn / kevääseen, mutta sovitettaessa näytti uhkaavasti siltä ettei keväällä välttämättä mahdukaan. Saman merkin ja koon haalari taas ei kyllä varmaan vielä syksyllä ole sopiva. Mennään siis yhä ylileveällä Ticketillä ellei parempaa tartu matkaan.
Molemmille testiin H&M:n kuorihousut alennuksesta syksyksi. Tellulle ajattelin eskariin / varahousuiksi, mutta saa sitten nähdä mitä mieltä tyttö syksyllä tuosta mallista onkaan.
Tellulle Kik Kidin ja Nova Starin hupparit etenkin eskaria ajatellen.
Tellu rakastui Noshin PaaPii Special Editionin bambitunikkaan heti ensisilmäyksellä. Pitkän odotuksen jälkeen sellainen piti siis saada syksyä odottamaan.
 Green Cottonin mekko kesään tarttui jostain hyvällä alella. Mansikkamekko taas on miehen tuliainen. Vaikka mies vihaa yli kaiken vaatekauppoja ja vaatteiden ostamista niin silti tuo lapsille lähes poikkeuksetta tuliaisiksi vaatteita tms. hyödyllistä lelujen sijaan.

2 kommenttia:

 1. Ah, toi taki on niin IHANA! <3 Toivottavasti se menee teille pitkään, mä ainakin tykkään siitä meidän ruudulisesta maailman eniten. :) Ja jos olet joskus tuota myymässä, saako ilmoitautua jonoon ostajaksi?:D

  Mä tykkään kans Nova Starin huppareista, Epulla on nyt pari, ja laatu on aivan mahtava, ihanan pehmoinen. Mun täytyy koittaa pongailla nota alesta sitten kesällä...:)
  Ihania löytöjä olet kyllä tehnyt!!!

  VastaaPoista
 2. Oon kyllä niiiiin onnellinen, että satuin tuon takin löytämään. Käytettykin olisi kelvannut, mutta uusi aina parempi :) En tiedä raaskinko tuosta takista joskus luopua, mutta tarjoan ensin sulle jos se postoon menee :)

  Nuo Nova Starin hupparit on kyllä meidän Tellunkin lemppareita. Itsekin tyttö sanoo, että tuntuvat niin ihanille kuten myös saman merkin fleecetakki, joka harmiksi jäikin nopeasti pieneksi kun olikin hieman huppareita pienempi. Tuo meille eksynyt oli 20 tai 30% alesta. On kyllä sellainen tuote jota tulee paljon käytettyäkin, joten samanlaiset alesuunnitelmat on täälläkin ;)

  VastaaPoista