17. huhtikuuta 2012

Pieni mies, iso jalka

 Kun hieman alle 2-vuotiaalla on pituutta alle 90cm, mutta jalan koko on mahtava 27, sopivien kenkien, eteenkään varrellisten, löytäminen ei ole ihan helppoa.  Olin talvella 60% alesta napannut matkaan sen enempää ajattelematta Tretornin saappaat. Muutaman kerran ollaan niiden kanssa ulkoiltu, mutta eihän tuo poika pysty niillä kyykistelemään! Siispä pitäisi löytää lyhytvartiset, pienen isoon jalkaan sopivat.

Nokian Haita käytiin sovittamassa. Ei kuitenkaan löydetty sopivaa kokoa ja en oikein vakuuttunut täysin saappaan istuvuudestakaan. Voi tietysti johtua väärästä koostakin.

Pikkujaloista löytyisi Bundgaardin lyhytvartiset oikeassa koossa, mutta väri ei oikein istu pojalle. Viime syksynä meillä oli tämän malliset muistaakseni Reiman saappaat ja eivät kyllä maassa konttaillessa kovin hyvin jaloissa pysynyt. Vähintään toinen saapas tipahti usein matkalle viimeistään kiivetessä hiekkalaatikosta pois.


Brandos myisi Hunterin mallia, mutta reilut 100€ saappaista jotka menevät hyvällä onnella syksyyn asti on ehkä kyllä käyttöön nähden kuitenkin liikaa. 

  Jos jollain on vinkata vielä joku muu malli niin mielelläni otan vinkin vastaan! Muutoin täytyy joku päivä istuutua kunnolla koneelle ja ratkaista tämä pulma ennen kesähelteitä. Onneksi sopivat sandaalit on varmaan helpompi löytääkin :)

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida vielä tähänkin ,kun olen myös kuolannut noita Huntereita, mutta sitä vielä lyhyempivarsista mallia, mutta vähän mietityttää se hinta, ne tosin olivat muistaakseni vähän halvemmat kuin nuo ruskeat..katsotaan ehkä syksyllä uudestaan :D Myös nuo ruskeat ovat tosi ihanat.

    VastaaPoista
  2. Meillä uidaan lammikoissa niin tehokkaasti, että varrelle on tarvetta, mutta toisaalta taas vieläkin lyhyempivarsiset varmaan sopisi paremmin suhteessa lyhyeen sääreen. Ehkä kuitenkin nämä kalliimmat saappaat saa odottaa siihen asti kunnes jalan kasvu hidastuu. Tai siis toivottavasti se hidastuu tai me etsitään pojalle jalkineita soitinkaupasta viulukoteloiden tms. muodossa :D

    VastaaPoista