19. lokakuuta 2015

Kimallusta koulutielle

 Tellu on jo siinä iässä, ettei ole aivan sama millaisilla kengillä sitä kouluun lähtee. Sattumalta vastaan tuli tytön mielestä aivan mahtavan hienot kengät. Kimallusta näistä ei ainakaan puutu.
 Kangaroosin Spiky Rock warmit tuli siis ostettua lähinnä koulu- ja kauppakäyttöön. Toivottavasti ovat hyvät!
  Pihakengiksi täytyisi vielä löytää jotkut Tellua miellyttävät ja enemmän rymyämiseen soveltuvat talvikengät. Siinä sitä onkin pähkäilemistä sillä perusviikkarit ei enää uppoa. Viime vuotisetkin jäivät lähes käyttämättä ja toisen malliset olivat tytön mielestä hankalat toppahousujen kanssa. Miten musta tuntuu ettei saman ikäisillä pojilla ole niin tarkkaa mitkä jalassa on? Vai oonko ihan hakoteillä?

2 kommenttia:

 1. Tosi nätit kengät! Löytyiskö footwaylta superfit kengät? Oli aika kivoja jos rymykenkiä hakee :) ps. Laitan huomenna osoitteen ku ei puhelimella onnistunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy jossakin sopivassa vaiheessa yhdessä koneelle istahtaa :) Onneksi nykyään on helpompi katsoa netistä kuin juosta kauppoja läpi.

   Laitat sitten kun ehdit ja pystyt! Kyllä tuo täällä tallessa on tähänkin asti säilynyt eikä edes olla ainakaan huomenissa ihmisten ilmoille menossa :)

   Poista