15. heinäkuuta 2015

Voihan kesäflunssa!

 Juuri kun Tellu totesi, ettei kesä voi tästä paljon huonommaksi mennä, tyttö sai kesäflunssan. Onneksi kesällä voi hyvällä säällä maata pihakeinussakin ja tänäänkin Tellu haki aamulla yrttilaatikosta kuuman veden ja hunajan sekaan mansikka- ja suklaamintun lehtiä. Piristi kuulemma mukavasti oloa :) Tellun lisäksi myös pojat ovat olleet aivan tukossa ja ulkoleikitkin ovat nyt olleet hyvin rauhallisia.
 Kesäflunssasta ja helteiden puuttumisesta huolimatta kesästä pitää tietysti ottaa kaikki ilo irti. Mansikoita pitäisi hommata talven varalle, mutta oma olo on nyt sellainen etten ole jaksanut ajatella. Pienimmän suurta herkkua, herneitä sentään saatiin kaupasta kotia kannettua.
 Leikkimökissä saatiin pienimmän kanssa kivat leikit aikaan. Pienin keitti mulle kahvipannussa puuroa puukauhalla sekoittaen ja syöttöpalvelukin pelasi suoraan hellalta. Korujahan lastaan ruokkivalla pitää totta kai olla! Keneltä lie tuonkin oppinut?
 Vaikka ollaankin jo heinäkuun puolessa välissä ja koulujen alkuunkin on enää kuukausi, ehtii kesästä vielä nauttimaan kaikin astein. Mitähän kivaa lomatekemistä sitä vielä keksisikään?

2 kommenttia: