12. marraskuuta 2012

Paperirullasta on moneksi

 Täällä ollaan sairasteltu sen verran ettei ole ollut liiemmin voimia koneella istua. Josko tämä virus alkaisi vihdoin parin viikon sairastamisen jälkeen jo hellittämään otettaan! Eipä täällä kyllä liiemmin muutenkaan ole postausintoa näkynyt, joten katsotaan nyt tämä vuosi loppuun löytyykö sitä vaiko haudataanko koko blogi.

 Tässä sairastellessa olen koittanut lapsia viihdyttää ja hyvin paljon ovatkin yhdessä askarrelleet. Askarteluvarasto on olematon, mutta onneksi on paperirullat! Kaukoputki tai kiikarithan syntyy jo lähes itsestään. Paperirullista saa pieniä lahjapakkauksia, eläimiä, kulkuneuvoja... Siis vaikka mitä! Meillä syntyi viikonloppuna isänpäiväaskartelujen lomassa tälläiset
  Kynttilähän on hyvin yksinkertainen tehdä ja tapojakin on monia. Voi maalata, liimata tai muuten vaan koristella. Tellu käytti palan viime jouluna ylijääneestä lahjapaperista. Otan siis pienet ylijäämäpalat talteen juuri askartelua varten. Tämän tekemiseen ei siis kauaa aikaa mennyt ja lapsi selviää hommasta ihan itse.

Siispä Tellun tehdessä kynttilää pystyin itse vahtimaan sormiväreillä maalaavaa Pikkutäryä. Muumit on meillä kova juttu ja päätettiinkin tehdä pieni muumitalo. Pikkutäry siis maalasi paperirullan siniseksi, Tellu laittoi yhdessä veljensä kanssa ovet ja ikkunat. Kattoa varten ei löytynyt kuin punaista kukkapaperia. Hyvinhän Tellu olisi voinut maalata valkoisesta punaisenkin, mutta tahtoi ennemmin tätä kukkaista. Vaikka talo ei olekaan mikään suuren suuri, on se ollut kovasti jo leikissä  mukana. Talon ympärillä muumit leikkivät hippaa ja ties mitö muuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti