28. lokakuuta 2012

Hups!

  Lapset pääsivät nauttimaan perjantaina ensilumesta. Pikkutäry innoissaan hyöri, pyöri ja kolasi koko pihan. Tellu taas keskittyi lähinnä lumipallojen heittelyyn. Muilla taitaa olla jo toppavaatteet käytössä, mutta meillä mentiin vielä välikaudella, jonka alla oli välikerros. Osittain ihan siitäkin syystä, että tämä äiti on taas myöhässä ja lasten asusteet ovat vielä kaupassa. Tai Tellulta puuttuu vielä fleecetkit, mutta kuumakallena tarkeni silti hienosti.

 Viimeisen parin viikon aikana on pitänyt puuttuvia osia tilata. Ei mennyt ihan putkeen, vaikka postilaatikosta on pehmeitä kääreitä löytynytkin.
Mm. Gaggamojan mekko kotiutui Babyluxilta ja Skidistä puolestaan tuli mm. Villervallan mekko ja parit leggarit. Ensin mainitussa onkin hyvät alet vaatevaraston tyhjennysmyynnin vuoksi ja Skidi laajensi valikoimiaan, jonka kunniaksi vielä tänään ilmaiset postarit sekä uutuusmerkeistä -15%. 

 Nyt pitäisi kyllä ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa oikeasti tilailemaan niitä puuttuvia ulkojuttuja eikä sisävaatetta, vaikka kummastakin puutteita ehkä onkin. Nyt me lähdemme nauttimaan kauniista luonnosta ja hennosta lumisateesta. Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti