16. lokakuuta 2012

Hiljalleen kohti jouluvalmisteluja

 On taas se aika vuodesta jolloin moni suuntaa jo hiljalleen ajatuksensa jouluun. Niin myös täällä. Me ei varmaan tänäkään vuonna osteta itse lapsille joululahjoja. Ei sillä etteikö haluttaisiin kullannupuille lahjoja pakettiin kääriä, mutta rahan ollessa kortilla tahdotaan ennemmin panostaa joulun muihin juttuihin; ruokaan, tunnelmaan ja yhdessäoloon. Joulupukkihan ne lahjat tuo, joten siihen asti kun Tellu niin uskoo voidaan varmaan näin mennä. Veronpalautukset menee varmaan kummilasten ja muiden pienten sekä hieman suurempienkin sukulaisten lahjoihin sekä Tellun toivomiin jouluvaloihin.

Vaikka suurimman osan lahjoista hankinmmekin toiveiden perusteella niin Suomalaisen kirjakaupan alesta ostettiin kuitenkin muutamia lahjoja.

Meillä lapset rakastavat tämän tyylisiä pujottelujuttuja. Toivottavasti tämän saava pikkupoika myös! Mukaan sujahtaa lisäksi puuhakirja sekä värikynät.

Pikkutäry rakastaa tällä hetkellä tätä kirjaa. Tämä sekä saman sarjan menopelit-kirja päätyivät pienen tytön ja pojan lahjapaketteihin käärittäviksi.

Olemme miehen kanssa molemmat lapsina saaneet joululahjoiksi Mauri Kunnaksen kirjoja. Perinne on jatkunut sillä joka joulu on jollekin lapselle Kunnaksen kirja kääräisty eikä tämäkään joulu tee poikkeusta.


 Pian pitäisi myös alkaa lasten kanssa miettimään mitä toiveita sille joulupukille oikein kirjoitettaisiinkaan. Tellu varmasti toivoo taas legoja, vaatetta, DVD:tä ja kirjoja, mutta yksi toive on kuulemma jo ylitse muiden. Nindendo ds 

Kuva täältä

 Pikkutäry taas ei vielä osaa onneksi ihmeitä toivoa. Legoja ja Brion junaradan erikoisosia varmasti löytyy listalta. Kulkuneuvojen lisäksi eläimiä rakastavalle pojalle voisi olla unelmana Schleichin maatila
Kuva täältä
 Taitaa sieltä pukin säkistä löytyä kuitenkin jotain paljon halvempaa! Ellei sitten suku innostuisi kimppalahjoja lapsille ostamaan. Ei olisi mikään huono idea, vaikka lahjoja vain muutama tulisikin! Ennemmin yksi mieluinen kuin nurkat täynnä tavaraa joka ei kiinnosta. Sitäpaitsi eihän joulu ole pelkkiä lahjoja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti