29. syyskuuta 2012

Muutto

 Pikkutäryn on pitänyt muuttaa lastenhuoneeseen jo ainakin vuoden. Koska poika kuitenkin on ollut vaivainen, on vielä käytännön syistä nukkunut meidän makuuhuoneessa. Nyt kuitenkin päätin, että muutto saa vihdoin ihan oikeasti tapahtua ja jos niitä vaivaisia öitä tulee niin nukkukoot ne Tellun yöunien turvaamiseksi pinnasängyssään kuten tähänkin asti. Pääperiaate kuitenkin olisi, että Pikkutäry tavaroineen pysyisi lasten omassa valtakunnassa. Ennen muuttoa tarvitaan kuitenkin yksi sänky lisää.

Kuva täältä

Kerrossänky olisi varmasti kätevä ja vähiten tilaa vievä vaan ei sovellu huoneeseen sitten millään. Siispä pitäisi löytää Tellulle joku muu ratkaisu. Tyttö tahtoisi koulupöydänkin ja sen puoleen joku parvisänky olisi fiksu hankinta. Vaan tahtoisin kuitenkin pitkäikäisen hankinnan ajatuksella, että ennen Pikkutäryn kouluikää taloa olisi laajennettu ja siten molemmilla omat huoneet. Siispä parvi ei varmaan ole kovin kannattava hankinta vai viihtyyköhän teinit, lähes aikuisetkin, sellaisessa? Jos taas hankkisikin ihan vaan sängyn, pitäisi koulupöydän olla mahdollisimman pieni.
Kuva täältä

Esim. pikaisella etsimisellä löysin tämän, jolla olisi kokoa 110 / 75,5 / 60 eli ei kaiketi isoimmasta päästä. Olisi kuitenkin kiva jos tilaa jäisi leikkimisellekin saati paikka leluille. Varmasti joku lipasto tms. pitäisi ostaa vaatteillekin sillä huoneessa ei ole kuin pieni komero ja tanko, jotka pursuilee jo Tellun vaatteita. Jos tänään olisi kerrankin onnea ja tulisi se lottovoitto! Saisi rakennettua uuden mahdollisimman toimivan talon, jossa molemmilla lapsilla olisi omat tilavat huoneensa eikä tarvisi miettiä ja laskea mitä kalusteita kannattaa ja ennen kaikkea pystyy ostamaan vaan saisi sisustaa juuri niin kuin itsstä ja tietysti lapsista hyvältä tuntuisi. Haaveitahan pitää aina olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti