1. elokuuta 2012

Uutta kotia vailla

 Koska olen huono hävittämään mitään vanhaa, mutta pakko olisi eroon päästä niin kokeillaan viimeisenä keinona tätä. Etsitään siis hyvää uutta kotia noin 7 metriä pitkälle puiselle keskimoottoriveneelle. Vaatii kunnostusta ja moottori löytyy. Tosin moottorin toimintakyvystä ei ole tietoa. Kysellä voi sähköpostilla tellujapikkutary at gmail.com

 Taisi arvonnassakin olla sen verran kehno palkinto ettei Pikkutäry pääse kokeilemaan onnettaren osaa. Täytyy vissiin siis lahjoittaa palkinto hyväntekeväisyyteen, vaikka viimeksi jo vannoin että yksinäinen puurtaminen saa riittää.

 Ja pikaisesti vielä vinkkaan, että Ticketin verkkokaupasta saa nyt kevättä puoleen hintaan. Meille lähti iso paketillinen hyväksi havaittuja tuotteita Tellulle eskariin ja ensi kevääksi sekä sadeasu Pikkutärylle.


2 kommenttia:

  1. Höh, mä oisin kyllä voinut osallistua arvontaan mutta mulla on mennyt koko kyseinen postaus väliin meidän reissun takia.:( Yleensä kyllä osallistun kaikkiin arvontoihin jos vaikka joskus onnistaisi. Ja näköjään mulla on jäänyt myös Ticketin ale väliin, pöh. Jossain vaiheessa sen muistin mutta unohdin tilata.
    Ootko kokeillut sitä Tori.fi ton moottoriveneen kanssa, joku sanoi että se olisi hyvä(?)

    VastaaPoista
  2. Kesäaikaan tuntuu kaiken kiireen ja touhun edessä olevan milloin mistäkin ihan pihalla :)Itsekin havahduin Ticketin aleen vasta tänään, mutta onneksi vielä kokoja oli jäljellä. Tosin Pikkutärylle piti rubberista ottaa mitä sai.Veneen kanssa ollaan kokeiltu kaikkea mahdollista. Ei vaan kellään ole kiinnostusta projektia kohtaan. Syksyllä tai viimeistään keväällä on kai sitten pakko vaan pistää kylmiksi osiin ja hävittää sillä on vähän turhan iso pihalla pidettäväksi.

    VastaaPoista