7. elokuuta 2012

Samanlainen mieli kuin sääkin

 Huonosti nukutun yön jälkeen ei aurinko juuri päivään paistanut. Vettä tuli kiitettävästi ja muutenkin oli synkkää eikä olo tai mielikään virkistynyt. Mikähän siinä on, että välillä vaan kaikki tuntuu mättävän? Itse sain yöllä hartia/niskaseudulle jonkun lukon ja olo on ollut kaamea. Lapset ei kuitenkaan tunne armoa vaan Tellu on koko päivän esittänyt uhmakohtauksiaan ja Pikkutäry ottanut siskostaan mallia sekä pitkästä aikaa tehnyt tarpeensa kaikkialle muuas kuin potalle. Mies on tietysti taas tekemässä superpitkää päivää. Olisi tehnyt mieli itkeä, karata kauas pois tai jotain vastaavaan, mutta hammasta purren selvisin jopa iltaan.

 Kerran kun päivä lähtee menemään huonosti niin sitähän sattuu ja tapahtuu kaikkea (mm. joku saattoi unohtaa leivän mikroon "hieman" liian kauaksi) Niinpä tälläisenä päivänä saapuneesta paketistakin löytyi yllätys; Tellun valitsema haalari kokoa liian pienenä. Tähän asti olen ollut todella tyytyväinen Ticketin verkkokauppaan ja tuotteisiin. Ymmärrän, että erehdyksiä sattuu (kokolapussa oli oikea koko, mutta muovipussissa ja haalarissa todellinen), mutta paketin saamishetkellä pääsi kirosanoja. Arvatenkin oikea koko on tällä välin jo loppunut. Toisaalta, vaikka Tellu tähän asti on vannonut käyttävänsä haalaria ties kuinka pitkään voi eskarin aloitus muuttaa mielen. Täytyy kyllä myös ihmetellä, kun tietojen mukaan pakettia on yritetty toimittaa jo eilen, mutta koko päivän pihalla kirmasi iso lapsilauma ja voin vannoa ettei tosiaankaan ole autoa pihassa käynyt! Ehkä kuski  ei vaan pienen paketin vuoksi jaksanut tänne asti ajella?

 Jos siis saa tälläisen päivän jälkeen toivoa niin voisiko se aurinko ja lämmin elokuu tehdä paluun? Enkä kyllä pistäisi pahakseni jotain hierojaa tms. oloa helpottamaan. Ja jos jollain on tarvetta Ticketin haalarille koossa 116 niin voin myydä ostohinnalla + pk:t tuon meidän kukkahaalarin väriltään  Lavender flower ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti