6. elokuuta 2012

Pikkutäryn talvi?

 Tellulle olen tähän asti lähes aina pystynyt ostamaan seuraavaan talveen kamppeet vähintään -50% alesta ja niin ne on jemmassa kenkiä ja asusteita lukuunottamatta nytkin. Pikkutärylle taas en oikein alesta löytänyt kuin takin. Tai olisi sitä varmasti löytänyt, mutta en oikein tiennyt mikä olisi tähän talveen hyvä. Haalarilla mennään, mutta lähinnä merkki on avoin.

  Tellu on kulkenut alun kokeilujen jälkeen hyväksi havaituissa Ticketin ulkovaatteissa. Pikkutärylläkin oli viime vuonna, mutta haalari ei mielestäni oikein istunut langanlaihalle. Yhteen haalariin olisi mahtunut kaksi poikaa. Molon olen kuullut olevan hyvä juuri hoikille enkä huonojakaan kokemuksia kestävyydestä ole ainakaan muistini mukaan kuullut. Niinpä talven malliston nähdessäni olin aivan varma pojan haalarista. Meille tulisi tämä farkkuhaalari
Kuva täältä
 Myöhemmin harmikseni näin hinnan ja totesin ettei meille kyllä taida tulla lähes 170 euron haalaria! Etenkin kun yksi haalari ei meille tosiaankaan riitä vaan tarvimme ainakin kaksi niiden muiden talviostosten eli kenkien yms. lisäksi. Ollaan siis taas lähtöpisteessä eikä hajuakaan mikä olisi hyvä. Reimaa meille ei kyllä ainakaan tule, koska Tellulla puku ei aikoinaan kestänyt edes yhtä talvea. Toisaalta tekisi mieli vaan ostaa Ticket kotia ja joku muu ei niin leveä sitten toiseksi puvuksi, mutta toisaalta onko siinäkään järkeä jos Ticketkin maksaa jo lähes 160€? Tai tietysti jos outletin puolelta löytyisi vielä joku kiva talvipuku sopivassa koossa. Mutta mikä se toinen tai joku muu ensimmäinen vaihtoehto sitten voisi olla? Ulkoillaan säällä kuin säällä, joten ominaisuuksia puvulta vaaditaan eikä tosiaan mielellään mitään leveää mallia. Polarn O. Pyretin nettikaupassa ei ainakaan vielä viimeksi katsoessani ollut toppaa myynnissä, mutta ehkä sitä voisi harkita jos myyntiin joskus tulee eivätkä ihan huippukalliita tänä vuonna ole.  Ainut mikä ehkä nyt on selvää on ettei tässä nyt taideta halvalla päästä. Olisi siis tosiaan kannattanut nämä pohdiskelut käydä aleaikaan! Kerran kun kirpasee niin josko tästä oppisi!

 Kunhan haalariasiat selkenee niin päästäänkin arpomaan sopivia kenkiä eikä yhdet riitä siinäkään. Pikkutäryn jalka on mahtava, kokoa 28. Talvella kaivattaisiin varttakin vaan kun se sääri on sitten lyhyt ja mallia tikku! Kenties hieman haastavaa löytää sopivat, kun ilman sovittamista ei viitsisi tilata (pitäisi joskus oppia palauttamaan) ja kaupassa taitaa olla ainoat vaihtoehdot Viking ja Ecco, joissa varmaan sääri ja varsi ei sitten kohtaakaan toisiaan. Voisiko siis mitenkään talvea jättää pois välistä kunnes tuo poika on iso eikä tarvitse aina tuskailla? Tai saanko nukkua talviunta ja herätä keväällä ekaa kertaa pitkää aikaan virkeänä? Miehellähän kun se nyt ei ole niin tarkkaa mitä tuolla pojalla on päällä. Ainahan voi kirota ja kiukuta yhdessä lapsen kanssa kun joku vaate ei vaan toimi, kastuu ja menee rikki estäen ulkoilun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti