27. heinäkuuta 2012

Kohti eskaria

 Pian ollaan jo elokuussa ja sen myötä meidän eloon on tulossa iso muutos Tellun lähtiessä eskariin. Minulta tiedusteltiin jo myös olisiko Pikkutäry halukas vuoden alusta kerhoilemaan mikäli ryhmässä vielä silloin tilaa on. Voi siis olla, että ensi vuonna mulla on ekaa kertaa vuosiin päivällä muutama tunti viikossa ihan omaa aikaa! Varmaahan tuo ei vielä ole, joten keskitytään nyt siihen eskarimullistukseen :) Vaatteiden nimikoimiseen olen jo tilannut molemmille lapsille laput ja jännityksellä odotetaan milloin namebubblesin paketti saapuukaan.
 Syksyn ja ennen kaikkea talven kylmemmille keleille pistin myös tilaukseen sukkahousuja Silverjunglesta. En vaan voi vastuttaa ihastuttavia tähtiä. Pikkutäryllekin lähti omansa. Meillä siis poika kulkee vielä sukkahousuissa, koska muuten sukista vähintään toinen olisi aina hukassa ja laatikossa kasa parittomia. Pojille tuntuu olevan kivat sukkikset kadoksissa, mutta tuolta viime vuonna muutamat tilatiin ja hyviksi todettiin :)

 Alestakin on jotain eskaria ajatellen tarttunut. Yritin niitä kuvatakin, mutta lähes kaikki kuvat olivat tälläisiä 

 Lähes joka kuvassa siis rakas Pikkutäry pärstänsä, kätensä tai sitten, kuten tässä H&M:n mekon ja Tellun lemppareiden Nosh Organicsin velourhousujen kanssa, sievän kokoa 28 olevan jalkansa kanssa. Esittelyssä siis ne ainoat ilman ruumiinosia olevat kuvat. Ehkä tästä kerrasta jo opin ettei Pikkutäryn kanssa kuvata eli toisin sanoen ei kuvata laisinkaan? Joka tapauksessa mm. tälläistä on löytynyt
 Lindexiltä -50% huppari ja ruututunika
 Myöskin puoleen hintaan Nova Starin paita sekä huppari
 POMPdeLUXilta -70%
 Ja vielä kevättä odottamaan Mini Rodinia puoleen hintaan. Toivottavasti tuo harmaa huppari vielä silloin kelpaa.

 Tänään ollaan lähdössä tien päälle ja Tellu jääkin siltä reissulta viettämään vielä lomaa mummon kanssa. Käyvät ostamassa repun ja jotain muuta pientä eskariin. Itse palaillaan näillä näkymin alkuviikosta juuri sopivasti arvontapuuhiin, joten muistakaahan osaliistua kesäarvontaan! Edelleen voittamisen todennäköisyys on huikaisevan hyvä osallistumisprosentin ollessa olematon. Ja pyydän jo anteeksi kirjoitusvirheitä sillä Pikkutäryn kanssa tämäkään ei nyt suju.
 Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti