2. heinäkuuta 2012

Kesäarvonta

Keväällä pitkän odottelun jälkeen (ajattelin ettei lahjaksi saadun puisen nuppipalapelin rikki mennyt pala heitä kiinnostanut, kun useaan kuukauteen ei kuulunut mitään) yllättäen Egmont Kustannus/ Kirjalito lähetti meille korvaavan tuotteen lisäksi tuotehyvityksenä nuppipalapelin. Pikkutäryä tuo ei enää jaksanut kiinnostaa ja se on pyörinyt jemmalaatikossa. Nyt sateista päivää piristämään päätin laittaa arvonnan pystyyn. Palkintona on siis Ella&Aleksi puinen nuppipalapeli, jossa 7 erilaista palaa.

Kuvan lainasin täältä kun tällä säällä oli turha yrittää kunnon kuvaakaan saada.

Nyt on mahtavan hyvät mahdollisuudet voittaa tekemistä pimeneviin iltoihin tai sateisiin päiviin! Osallistua voit jättämällä tähän kommentin ja arvonta päättyy 31.7.Kuvaa etsiessäni Kirjaliton nettisivuja selatessani löysin paljon sadepäivinä varmasti meidänkin lapsia ilahduttavia tuotteita.
Pikkutärylle takuuvarmoja kirjoja traktoreista ja muista isoista koneista. En ymmärrä miten joku voikaan saada näistä tälläisistä kirjoista niin pitkäksi aikaa iloa, mutta en olekaan mies ja kiinnostunut aiheesta, joten kuvien tutkiminenkin jokaisen tarkan yksityiskohdan osalta jää itselläni vähäisemmälle.

Pelit ovat meidän lapsille takuuvarmoja viihdyttäjiä. Jopa Pikkutäry pelaa jo yllättävän pitkiä aikoja ja voisi malttaa muistipeliäkin pelata ainakin jos hieman vähentäisi korttien määrää.


Erilaiset väritys- ja puuhakirjat on meillä kovassa kulutuksessa. Tellu ei enää viimeksi halunnutkaan perinteisiä kirjoja vaan on nyt kiinnostunut näistä vaatesuunnittelupuuhakirjoista vai mitä ovatkaan. Yhden paksun kirjasen kuitenkin sai kesäloman alkaessa ja nyt se on täynnä hienoja suunniteltuja asukokonaisuuksia.

En tiedä alkaako nämä cd-sadut olemaan jo kohta kivikautista tavaraa (ainakin kaupan valikoimat ovat jo pienet), mutta meillä lapset usein rauhoittuvat kuuntelemaan satuja useita kertoja peräkkäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti