19. kesäkuuta 2012

Tyttöjen päivä ja aleostoksia

 Vietettiin eilen Tellun kanssa tyttöjen päivää. Ajeltiin kahdestaan Tellun toiveesta shoppailemaan, kirppiskierrokselle ja ennen kaikkea syömään ihan oikeaan ravintolaan. Tellusta on selvästi tulossa iso tyttö, sillä oli ostosten kanssa jo niiin järkevä. "En mä tätä oikeasti kyllä tarvii" ja "Tää ei kyllä sovi minkään kanssa" kuuluivat tytön suusta usein. Pikkutärylle käytiin hakemassa tuliaiset tällä kertaa kirjakaupasta traktorikirjan muodossa ja Tellu vaihtoikin yllätyksekseni kesälukemisen uusiin kunnollisiin tusseihin. Sadepäivinä tiedossa siis upeita taideteoksia :) Kirppiskierrokselta ei löydetty yhtään mitään kivaa. Muutamia ostoksia olisi varmasti kotiutunut jos vaan hinta-laatusuhde olisi ollut kohdillaan. H&M:n mekosta ei kuitenkaan viitsi maksaa 5 euroa jos samalla rahalla saa uuden samanmallisen tai tahraisesta paidasta muutamaa euroa.

 Mitä me sitten löydettiin? Mua oikeasti ahdistaa laittaa näitä kuvia (täydellisyyteen pyrkivä luonne) mutta sadepäivä + vilkas lapsi + päänsärky ei nyt tälläkään kertaa tuonut kuvaukseen lisää kärsivällisyyttä. Ehkä joskus saisi panostettua tai sitten ei mikäli sama tahti jatkuu. Mutta siis joka tapauksessa tälläisellä saaliilla kotiuduttiin

 H&M:n alesta Tellu nappasi muutaman hameen. Kaksi ylintä 5€ ja alin 7€. Hameet ovat viime aikoina syrjäyttäneet lähes kokonaan housut, mutta voihan kesälläkin olla osuutta asiaan.
 Reiman ihanat kenkulit 12€:lla. Näitä pitkään haaveilin, mutta koska suurin koko on sillä rajoilla kannattaako Pikkutäryn jalkaan laittaa vai ei niin on jäänyt ostamatta. Enää en kuitenkaan voinut vastustaa. Syksyllä voi kyllä olla jo aivan liian pienetkin, mutta on näille ihanuuksille ainakin yksi käyttökerta tullut tänään. Miehen mielestähän tässä ostoksessa ei ollut mitään järkeä jos kerran isovarvas on jo aivan käyntivaran rajalla. Välillä pitää mennä tunteellakin ;)
 H&M:n alerekistä kaksi paitaa 5€/kpl. Vihreäraitainen on kyllä reilumpaa kokoa, mutta ostin kuitenkin jemmaan talvea/ ensi kevättä ajatellen.
 Postilaatikossa odotteli  Pikkutärylle Nova Starin puolella hinnalla ostettu huppari. Näitä tykkää molemmat lapset käyttää ja toivottavasti muutamat lisää löytyisikin.

Vielä olisi tarkoitus alennuksesta katsella ainakin Tellulle eskarivaatetta ja Pikkutärylle ihan perusvaatetta syksyksi. Poika tarvitsisi kyllä jonkinsortin sade/kurapuvun myös ulkona temuamiseen. Ulkovaatettakin olen jemmaan tavallisesti ostanut hyvän alen kohdatessa, mutta katsotaan kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti