6. kesäkuuta 2012

Onnea

 Meillä viimepäivät ovat menneet kiireessä. Pikkutäry täyttää tässä kuussa jo 2-vuotta ja kiireen keskellä olen ihmetellyt mihin aika on mennyt? Koko tuon ajan olen ollut kuin jossain usvassa, mutta vihdoin pojan elo alkaa helpottaa ja sitä myöden meidän vanhempienkin. Samalla kun usva alkaa muuttumaan auringonpaisteeksi tajuaa kuinka mahtava poika meillä onkaan. Kun muilla on paha päivä, Pikkutäry temppuilee ja "vitsailee" saadakseen muut nauramaan. Kaikki tunteet on niin aitoja. Kun suututtaa niin poljetaan jalkaa ja päristellään naama kurtussa, kun ollaan onnellisia hypitään tasajalkaa riemusta kiljuen ja käsiä taputtaen. Ja kuinka ihanasti poika aistiikaan ympäristön pienet, ihmeelliset asiat! Voi kunpa sitä osaisi itsekin olla niin pienestä onnellinen ja nauttia elämästä samalla lailla!

 Synttärikutsut ovat lähteneet ja lahjakyselyjä satelee. En osaa oikeasti vastata yhtään mitään, koska ei tarvita mitään ihmeellisyyksiä. Vaatteita toki voisi ehdottaa, mutta musta olisi hieman tylsää alkaa sanelemaan millaisia. Enkä nyt tarkoita ulkonäöllisesti vaan pojan malliin istuvia vaatteita. Legot on kivoja, mutta niitä on sängynaluslaatikko täynnä. Junarataa on iso laatikollinen ja autoja sekä muita kulkupelejä löytyy kasoittain niin sisältä kuin ulkoakin. Kirjoja on iso hyllyllinen täynnä (niin lapset kuin heidän äitinsäkin rakastaa kauniita lastenkirjoja), astioita ja petivaatteita on kaappi pullollaan, cd-levyjä löytyy vino pino ja kynät, sakset yms. askartelujutut tällä hetkellä kunnossa. Mielessä kävi joku mukava peli kahden entisen joukkoon, mutta kuinka helposti niitä kaupan hyllyiltä löytyy? Pikaisesti netistä löysin Haban ensipelin eli on näitä ensipelejä vielä ainakin olemassa.
Kuva täältä


 Jos teillä on mielessä joku hyvä lahjaidea niin kertokaa ihmeessä! Tätä menoa joudutaan laajentamaan taloa ellei lapsille ala jotain tarpeellisia lahjatoiveita löytymään. Mummot, kummit sun muut kuitenkin sitkeästi haluavat tuoda lahjaksi jotain muuta kuin rahaa, lahjakortteja tms.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti