25. huhtikuuta 2012

Näin toimii Itella

 Postilaatikkoomme oli tupsahtanut eilen posteljoonilta kortti, jossa kerrottiin meille olevan kirje, joka ei kuitenkaan mahdu laatikkoon ja että sen voisi noutaa postista klo 14 jälkeen. Ihmeteltiin miehen kanssa mitä ihmettä siellä nyt muka olisi ja kummalle meistä. Korttiin, kun oli kirjoitettu vain sukunimi. Entinen postikuski toi nämä tälläiset tapauksetkin ystävällisesti kotiovelle jos huomasi meidän olevan kotona. Ilmeisesti niin ei kuitenkaan saisi tehdä, vaikka vastaavasti kirjeet kyllä lähtevät täältä ihan omasta postilaatikostakin. Eipä siis auttanut, kun miehen lähteä ajelemaan postiin.

 Mies oli postissa noin klo 14.30 ja samaan aikaan vasta postin jakajakin toi pakettia sinne. Niin pakettia!!  Siis hän oli pitänyt koko päivän seuranaan tätä

 Ei ollut meidän postilaatikko yhdessä yössä kasvanut niin, että isohko pahvilaatikko olisi sinne mahtunut! Harmikseni yllätyspostin sisältö ei ollut meille vaan tuli ulkomailta sisältäen miehen työhön liittyviä juttuja. Enpä ennen ole yhtä isoa kirjettä nähnyt ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti