10. marraskuuta 2011

Kirje joulupukille

 Tellu oli hädissään katsoessaan aamulla ikkunasta ulos kertoessani siellä olevan jo pakkasta. Maassa oli jotakin valkoista, mutta joulupukille ei oltu vieläkään kirjoitettu! Niinpä tyttö tarttui tuumasta toimeen. Minusta on ollut aina ihanaa, kun toivelistat ovat pysyneet kohtuullisina, vaikka nytkin kaikki mahdolliset lelulehdet olivat vieressä. Tellun toiveet näyttävät siis tältä:

Isompien Legoja. Tytöille ei kovin suurta valikoimaa ole, mutta peruspalikoiden lisäksi tämä olisi varmasti Tellun mieleen.
Joku peli. Tämä meiltä vielä puuttuisi ja iloa riittäisi varmasti useiksi vuosiksi.


Uuden My Little Ponyn

Nukkekotiin ruokailuryhmän. Isovanhemmat olivat viime vuonna hankkineet Lundbyn nukkekodin pukinkonttiin. Muutaman minuutin jälkeen ensimmäinen nukke oli jo rikki ja joulun pyhinä hajosi kaksi muutakin. Saatiin uudet tilalle, mutta ei ne kestä, vaikka ihan nätisti Tellu niillä leikkii! Istuma-asento on niille liikaa.

 Näiden lisäksi toivelistalla oli vaatetta, karkkia, Hello kitty shampoota sekä yhteiseksi Pikkutäryn kanssa tämä

Legon keskussairaala.


Pikkutäry ei tietenkään osaa vielä mitään toivoa ja suoraan sanottuna ei poika kyllä mitään tarvitsisikaan. Jotta krääsältä säästyttäisiin täytyisi kuitenkin jotain toivoa. Vaatetta nyt varmasti, mutta tiedän etenkin mummojen ostavan kuitenkin lisäksi leluakin. Siispä toivelistaan voisi kirjoittaa tälläistä:
Meillä on varmaan aina ollut lasten toivelistalla Legoja. Ehkä Pikkutäryllekin vielä oma paketti mahtuisi valtavaan legolaatikkoon. Vaikka Pikkutäry Tellulle rakas onkin ja yleensä leikit sujuu, tulee tytölle tavaroiden omimispäiviä. Omat Legot voisivat siis olla tarpeen rauhan saamiseksi taloon.


Pikkutäry rakastaa autoja ja Mikkiä. Tässä ne yhdistyisivät mainiosti!

Fisher pricen lelut ainakin kestävät ja olisi helppo yhdistää jo olemassa oleviin.

Kaikki kuvat on Lekmeristä . Ei noilla toiveilla kyllä pitkälle päästä, kun kahdeksalle vähintään pitäisi vinkkejä jakaa per lapsi. Meillä itsellämme ei ole tapana ollut lapsille lahjoja hankkia. Sukulaisilta ja kummeilta kuitenkin on tullut vähintään 10 pakettia lasta kohden, joten ennemmin sitten panostamme syömiseen ja tunnelmaan. Jos jostain syystä joulun odotetuin lahja olisi jäämässä saamatta saattaisimme sen yrittää hommata, mutta jo nykyinen lahjamäärä on valtava!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti